Joventut Handbol Mataró en una imatge d'arxiu.

Derrota clara del Joventut Mataró

Els groc i negres cauen 35-23 davant el Sarrià.

El Joventut Handbol Mataró va perdre de manera clara en la seva visita al Sarrià. Els groc i negres eren conscients de la dificultat de l'enfrontament davant un equip dur de la primera estatal i que a més a casa seva acostuma a ser molt més efectiu. Dit i fet, els mataronins van perdre sense contemplacions per un clar 35-23. Bernat Muñoz, amb 9 gols, no va ser suficient per aturar el rival mataroní.

El partit es va complicar en els primers deu minuts, quan els locals van clavar un parcial de 6-1 que obria forat només començar. La cosa no va millorar i tot i que els mataronins van aconseguir retallar gràcies a un parcial de 2-5, al descans perdien per 15-10.

A la represa la diferència es va anar eixamplant degut a moments de bloqueig ofensiu evidents (del 45' al 50', parcial en contra de 4-0) que deixaven sense cap mena d'opció als de la capital del Maresme. Finalment, es va perdre de dotze: 35-23.