-
-

Victòria vital del Cirera a casa

Els grocs superen 2-1 el Carmelo i agafen oxigen en lliga.

La UD Cirera necessitava una victòria. No només pel fet d'intentar sortir de la cua de la classificació o per trencar una ratxa de cinc jornades sense guanyar, sinó per agafar moral i recuperar part de la confiança perduda en aquestes primeres setmanes de competició. Dit i fet, els mataronins van aconseguir guanyar en un duel d'urgències davant el Carmelo per 2-1, un resultat que no es va decidir fins els últims minuts de partit i que va decidir un gol d'Ot.

Els primers deu minuts van servir per veure un Cirera molt endollat, amb diverses aproximacions de perill i amb el primer gol del matí: Aleix culminava una bona jugada entre Peque i Said per avançar els mataronins al marcador. Malgrat aquest començament prometedor, els visitants van començar a arribar a porteria, inclòs un remat al travesser. Abans del descans, la resposta del Cirera va ser enviar una pilota al pal i una jugada de Said que no va ser gol per molt poc.

A la represa, el Carmelo va sortir a per totes, va avançar línies i va aconseguir empatar quan restaven vint minuts: una errada defensiva del Cirera deixava sol a Aaron davant el porter cirerenc i empatava el matx. El Cirera no es conformava i va buscar la victòria fins que Ot, en el 88', va aconseguir fer el 2-1 definitiu.