unnamed (1)
unnamed (1)

Triomf vital del Cirera per acabar la primera volta

Els grocs guanyen 2-1 el Canyelles i es col·loquen dotzens.

La UD Cirera va aconseguir el cap de setmana passat una victòria molt important per obrir forat amb el descens en la darrera jornada de la primera volta. Rebien a casa el Canyelles, un equip just per sobre amb tres punts més que els grocs, i van tombar el conjunt rival per 2-1 en un matx equilibrat. Els mataronins acaben la primera meitat de temporada en dotzena posició.

El partit va començar amb uns minuts de tempteig de part dels dos equips i sense gaires ocasions. Va ser en el 28' quan el matx es va animar amb un penal que Aleix transformava en el primer gol dels cirerencs. Així es va arribar al descans.

A la represa, el Canyelles va sortir a per totes però es va topar amb una defensa groga molt seriosa. Passats els vint minuts, Aleix va enviar una rematada fregant el pal i 7' després, Joan anotava el 2-0 després d'una gran centrada de Joel amb l'exterior. Sis minuts més tard, els visitants feien el 2-1 en un córner. El tram final es va escalfar amb dos expulsats per part dels visitants i finalment els d'Antonio González van emportar-se tres punts vitals.