-
-

Treballada victòria del Cirera

S'emporten el duel maresmenc per 3-2 davant el Llavaneres.

La UD Cirera es va quedar sense marge d'error després de la derrota la setmana passada i sabia que si no sumava els tres punts en el duel amb el Llavaneres podia caure en descens. Per això, els mataronins van sortir a per totes des del primer moment i van aconseguir una treballada victòria que els permet respirar una setmana més. Aconseguida, a més, en els últims instants de partit.

Els grocs van veure com als 12 minuts ja anaven per darrera en el marcador després d'un gran remat de cap de Juan Martí. La reacció no es faria esperar i Joel, després d'una bona centrada de Carlitos, va rematar també de cap per empatar el partit. Cinc minuts després, un clar penal sobre Joan va permetre a Said anotar el 2-1 pels mataronins.

A la represa el Llavaneres va buscar amb més intensitat el gol, tot i que no el va trobar com esperava. Seria a poc pel final, en el 84', quan els llavanerencs aconseguien empatar el partit amb un remat de Juanmartí que sumava el seu particular doblet. Un cop molt dur pel Cirera que encara va tenir temps de reaccionar. En el 90', penal clar sobre Aleix que ell mateix vol transformar. El porter visitant l'atura però el linier assenyala que cal repetir-lo perquè s'havia avançat molt. Reguitzell de protestes i targetes que va acabar amb l'expulsió del porter visitant i amb Aleix, ara sí, anotant en la segona ocasió el penal del triomf.