Un partit d'aquesta temporada. Foto: Mataró Audiovisual

Tercer triomf del Futsal Aliança Mataró, que segueix líder

Els mataronins guanyen 4-0 al Terrassa.

El Futsal Aliança Mataró continua realitzant un extraordinari inici de temporada i aquest passat cap de setmana va derrotar 4 a 0 a l’Isur Terrassa, un dels equips que ha pujat aquest any a Segona B. Després de tres partits de lliga els vermells encapçalen la classificació empatats amb 9 punts amb el Manresa, l’altre equip de la categoria que també ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara.

A la primera part els mataronins va tenir el control de la possessió i van gaudir de nombroses ocasions davant un equip egarenc que esperava tancat al darrera i sortir al contraatac.  Tot i el domini local, la gran actuació del porter visitant va evitar que els vermells encarrilessin el triomf aviat, i no va ser fins al final del primer temps quan Pol Novo després de sortejar tres adversaris i asseure el porter rival va fer l’1 a 0, un autèntic golàs que va posar dempeus el pavelló Teresa  Maria Roca.

A la represa els egarencs van haver d’arriscar més per buscar l’empat i els locals van disposar de més espais i al minut 6’ de la segona Pol Novo feia el 2 a 0. Els visitants ho van seguir intentant, però els locals no van donar cap concessió i amb dos gols d’Oriol López, el primer rematant sol al segon pal i el darrer amb l’Isur jugant de cinc, van certificar la tercera victòria de la temporada.

Aquest dissabte a les 18 hores el Futsal Aliança Mataró jugarà a Sant Coloma a la pista del filial de l’Industries Garcia, un equip que ve de guanyar 1 a 3 a Cerdanyola i que només ha sumat 3 dels 9 punts possibles fins ara. Tot i això, cal esmentar que Industries ha tingut un inici de lliga molt dur, ja que a les dues primeres jornades de lliga va perdre davant el Manresa i el Natació Sabadell, dos dels candidats al títol.