Aybar en un partit aquesta temproada. Foto: CE Mataró

Pas enrere del CE Mataró, que perd el derbi amb l'Argentona

Els groc i negres cauen 1-3.

El CE Mataró dóna un pas enrere en la lluita pel primer lloc després de perdre diumenge a la tarda davant l'Argentona en un derbi maresmenc que sobre el paper hauria d'haver estat de color groc i negre. Però el futbol té aquestes coses, i el petit -nouvingut a la categoria- va assaltar el municipal del Centenari amb una diana matinera i un tram final on va sentenciar en el moment just.

Els argentonins van sorprendre amb un gol als quatre minuts fruit d'un penal que Xavi va transformar en el 0-1. La reacció dels mataronins no es va veure durant el primer temps, on van intentar refer-se del cop però no van trobar la porteria rival. Amb aquest resultat s'arribava al descans. La segona part seria més moguda.

Alberto Aybar va fer canvis per intentar capgirar el marcador. Els mataronins van començar a acostar-se a la porteria dels visitants, inclòs un xut al pal després de la intervenció del porter argentoní. Anaven caient les ocasions i quan millor estava el Mataró, cop duríssim: Kiku, en pròpia porteria, es feia el 0-2. Els mataronins no es van rendir i a tres minuts pel final, Youseff rematava a l'escaire des de fora l'àrea després d'un córner per fer l'1-2. Encara quedava temps per l'empat, però en una pilota llarga Cristian marxava per cames i feia l'1-3 definitiu.