-
-

Meritori empat del Cirera davant el Llefià

Els grocs acaben 0-0.

La UD Cirera va aconseguir un meritori empat sense gols davant el Llefià al camp del conjunt badaloní. El rival dels cirerencs necessitava guanyar per mantenir-se a prop de la lluita pel títol i l'ascens, fet que encara dóna més valor al punt aconseguit pels grocs. Malgrat acabar 0-0 el partit va ser força entretingut i amb ocasions als dos costats.

El primer quart d'hora va ser pel Llefià, que va tenir dues grans ocasions aturades per un xut de Compte i pel fet que el segon va marxar desviat. El Cirera va reaccionar i va començar a buscar la porteria rival. Said va estar a punt de marcar però el seu u contra u va acabar desviat a la boca de gol; Kaddur va rematar poc després fregant el travesser i Joan va xutar desviat en una altra ocasió.

A la represa el Llefià va tornar a ser el dominador del partit, però es va topar de nou amb Compte. Said i Carlitos van portar molt de perill i en els últims minuts el Cirera va poder sumar els tres punts en una doble ocasió d'Aleix i una jugada d'Albert G. que no va ser gol per molt poc.