La jugadora mataronina. Foto: FCB

Marta Torrejón i el Barça busquen fer història davant el millor equip d'Europa

Avui es juga la tornada al Mini Estadi dels quarts de final de Champions. A les 19h davant el Lió.

El Barça segueix entre els vuit millors equips d’europa en categoria femenina. Però enguany té complicat arribar a les semifinals: el seu rival a quart era el Lió, considerat el millo equip d’Europa. Malgrat tot això, l’equip que compta amb Marta Torrejón a les seves files va fer una heroïcitat i va sortir amb vida de la seva visita a terres franceses. Les blaugranes, que van comptar amb la mataronina com a titular durant els noranta minuts, van acabar claudicant per un ajustat 2-1 que es pot considerar un èxit tenint en compte el potencial de la plantilla de les lioneses.

I això que el partit encara va estar  molt millor del que es podia pensar: les franceses van marcar a un minut pel descans però les blaugranes van empatar en el minut 72 gràcies a un gol de Patri Guijarro. El resultat era excels per l’equip de Torrejón, però en el tram final el Lió va imposar la lògica i va anotar un segon gol que, això sí, deixava oberta una porta d’esperança. La tornada es juga avui a les 19h al Mini Estadi. Serà molt difícil, però no impossible.