-
-

La UD Cirera perd en l'últim instant amb el líder

Els mataronins planten cara però no sumen davant la FE Grama.

La UD Cirera va estar a punt de donar la sorpresa i frenar el líder de la categoria. Però la FE Grama es va emportar el triomf en el darrer minut per mantenir el primer lloc davant un CE Mataró que l'està pressionant de valent. Els grocs estan fora del descens però empaten amb dos equips a 30 punts, i un d'ells sí que es troba en zona de baixar de categoria directa.

El partit va començar amb un equip visitant amb motl de ritme que va provar sort davant Compte. Al quart d'hora el Cirera va agafar les regnes del matx amb dues rematades que no van entrar per poc. Fins el final del primer temps, poca cosa més.

A la represa van arribar els gols. Pereira, als vint minuts, va enviar una falta que es trobava enganzada a la línia de banda que va entrar per tot l'escaire. En aquest moment el Grama es va llençar a l'atac i Joel va poder sentenciar en un u contra. En la següent jugada, els visitants empataven després d'un rebot. Els darrers minuts van ser d'infart. En el 88', Izar va rematar i el porter visitant va treure la pilota amb una mà espectacular. Un minut més tard, en un contracop la Grama feia el 1-2 definitiu.