-
-

La UD Cirera arrenca un empat de la seva visita al Martinenc

Els mataronins acaben 1-1 davant el filial de l'equip barceloní.

La UD Cirera no va poder passar de l'empat en la seva visita al camp del Martinenc B, un enfrontament en el que els cirerencs volien sumar tres punts per trencar la mala ratxa de resultats. Malgrat acabar en empat, els grocs van fer un bon partit en el que van buscar el triomf fins a l'últim minut. El gol d'Aleix a la primera part no es va poder mantenir com a única diana del matx i finalment es va empatar 1-1 amb repartiment de punts entre els dos conjunts.

Els de Mataró van sortir amb les idees molt clares i als 25 minuts va avisar. Aleix li va robar la cartera a un defensa local i però no va saber definir  en el cara a cara amb el porter. Cinc minuts més tard, Omar fallava a porteria buida una bona centrada de Peque i poc després, Aleix sí que va aconseguir el 0-1. Peque saca ràpid una falta, Said la dóna a Aleix i aquest no falla.

A la represa el Cirera es va trobar amb inferioritat per l'expulsió, al 43' del primer temps, de Joel per doble groga. Tot i això els grocs van tenir alguna ocasió per sentenciar, com una falta de Said que va marxar per molt poc. En el 57' els locals van empatar amb una centrada des del la dreta que Ferran va rematar a gol. Des d'aquell moment els dos equips van provar sort però ja no van trobar més porteria.