Imatge d'arxiu de la Mataronesa. Foto: Miguel Angel Fornies Velilla

La Mataronesa, única victòria del cap de setmana de Tercera Catalana

El Cirera perd el coliderat i Molins, Llàntia, Pla d'en Boet i Rocafonda perden.

Jornada per oblidar pels equips mataronins de Tercera Catalana després que només la Mataronesa aconseguís una victòria, aixì sí, necessària i que els donarà ales. Els roig i vermells van superar per 5-0 el Pomar en un gran partit amb dues dianes de Moya, un de Cobos i dos gols més d'Axel i Rodríguez. L'equip trenca així una mala ratxa de dues derrotes seguides.

Arenys de Mar 3-2 Cirera. Els cirerencs van encaixar la primera derrota de la temporada un partit que van començar perdent fins el 2-0 però que van remuntar amb gols de Pol i Joel. En el 89, però, va arribar el tercer dels arenyencs. El Cirera perd així el liderat.

Poble Sec 2-0 Molins. Els blanc i blaus es troben en sisena posició després de perdre davant el Poble Sec en la sisena jornada. Un gol abans del quart d'hora de partit i un altre al 89' va sentenciar els mataronins.

Premià de Dalt 6-5 La Llàntia. Partit de bojos per una Llàntia que suma quatre jornades sense guanyar. Derrota a Premià de Dalt en un matx que va tenir de tot. Els mataronins es van avançar amb gol de Diaby. Els locals van empatar. Diaby primer i Ángel després van posar el 1-3. Un minut més tard arribava el 2-3 i abans del descans, el 3-3. Encara hi hauria temps en el 44' pel 3-4 de Diaby. A la represa, els premianencs van empatar i al quart d'hora van fer el 5-4. En el 68' arribava el 6-4 i la Llàntia només va poder retallar amb un 6-5 ja definitiu.

Pla d'en Boet 3-5 Santvicentí. El Pla d'en Boet segueix penúltim amb només un punt en sis jornades. Els grocs van perdre a casa un partit que als 26 minuts ja tenien coll amunt: 0-3. Els locals van intentar reaccionar amb el 1-3 però a la represa, els vermells van fer el quart gol. Amb una diana de Carrasco al 52' i el 3-4 de Sergi en el 81' semblava que podia haver-hi reacció mataronina, però en el darrer minut el Santvicentí va sentenciar.

Rocafonda 1-5 Singuerlín. No té molt bona pinta el Rocafonda d'aquesta temporada, que va sumar el cap de setmana passat la sisena derrota de la temporada en sis jornades. No van tenir opció davant els badalonins.