Celebració de la Mataronesa al camp del Molinos. Foto: UDMataronesa

La Mataronesa s'emporta el derbi davant el Molinos

Llàntia i Pla d'en Boet empaten en l'altra duel mataroní.

Cap de setmana de Reis i de partits de Tercera Catalana. El grup 4 on hi ha els conjunts mataroní van disputar jornada el diumenge, dia 7, i es van viure dos derbis intensos i equilibrats. Un entre Molinos i Mataronesa i l'altra, entre la Llàntia i Pla d'en Boet. Qui no va poder jugar va ser el Cirera, que per les obres al seu camp van haver d'ajornar el matx davant el primer classificat, el Young Talent. També va tenir partit el Rocafonda, que visitava Premià de Mar.

Molinos 2-3 Mataronesa. Derbi molt equilibrat al municipal de Vista Alegre amb una Mataronesa que va colpejar primre. Els gols de Moya i Touré als minuts 7 i 11 donaven un avantatge important. A la represa, Óscar va retallar pels Molinos. A tres minuts pel final, Bustos empatava el matx, però dos minuts més tard Luna feia el 2-3 per la Mataronesa.

La Llàntia 2-2 Pla d'en Boet. L'altra derbi del cap de setmana va ser al Municipal de la Llàntia, i també va tenir gols matiners. Èric va avançar els grocs al primer minut, però al 23 Ángel empatava amb l'1-1. Superada la mitja hora, Said va fer el 2-1 pels verds però tot estava per decidir a la segona part. A la represa, no va ser fins al 79' que el Pla d'en Boet aconseguia empatar gràcies a Marc Pérez.

Premià de Dalt 1-4 Rocafonda. El Rocafonda va arrencar l'any amb un triomf importantíssim que li permet sortir de l'últim lloc de la classificació. Els blanc i negres van sorprendre el Premià de Dalt amb un 1-4 que els col3loca a un punt del Pla d'en Boet, quart per la cua, i a tres del catorzè. Els premianencs es van avançar al quart d'hora, però una segona part memorable dels mataronins va canviar el partit: Ariel, Manuel, Touré i Manuel de nou van fer quatre gols en 30' per sumar tres punts vitals.