Victòria que no va servir de res. Foto: Jennifer C.

L'Argentona no falla i el CE Mataró es queda sense promoció d'ascens

Nova decepció del CE Mataró, que va arribar a la darrera jornada sense dependre d'ell mateix.

El CE Mataró no pujarà a Segona Catalana. Aquest any, tampoc. Els groc i negres no depenien d'ells mateixos per aspirar a la plaça de promoció d'ascens (el primer lloc ja va decidir-se la setmana anterior), i malgrat la seva golejada per 1-8 a la Fundació Hermes, la realitat pel conjunt groc i negra parla per sí sola: serà l'Argentona, amb les connotacions que cadascú vulgui donar-li tenint en compte mida, historial i rivalitat maresmenca, qui jugarà el play-off. I ho farà gràcies a tombar precisament als groc i negres en el duel directe i ser més regular en el tram final de lliga.

El partit a Montgat es va començar a encarrilar mitjançant Aitor González. Als cinc minuts ja havia marcat, i a la mitja hora es guanyava 0-3 gràcies als gols d'Isma i BArgalló. Abans del descans, tres dianes més del mateix Aitor, Youssef i Pedro.

A la represa els locals, descendits, van aconseguir fer el gol de l'honor. Però encara hi hauria temps perquè Aitor, jugador que més val retenir si es vol intentar l'ascens la temporada vinent, va signar el seu particular hat trick. Yousseff va tancar la golejada amb el 1-8 definitiu. Finalment, les dues golejades en les dues darreres jornades (15 gols en dos partits) van ser estèrils i el fracàs es va tornar a consumar.