Un partit d'aquesta temporada.

Jornada rodona pel CE Mataró

Els groc i negres guanyen al cuer i s'acosten al líder, que perd a casa.

Jornada rodona pels interessos del CE Mataró. Els d'Alberto Aybar van guanyar per un ajustat 1-2 al Sant Adrià, cuer de la categoria, i van acostar-se a només tres punts de la Guineueta, que va perdre el seu partit davant el Sarrià per 1-3. Els de la capital del Maresme mantenen els quatre punts de distància respecte el tercer classificat i veuen molt a prop al líder i que té posició d'ascens directe a Primera Catalana.

El partit amb els de Sant Adrià no va ser gens fàcil malgrat que els del Besós porten cinc jornades sense conèixer la victòria. Els d'Aybar es van trobar amb un gol en contra a la primera part que va ser respost per Youseff abans d'acabar la primera part. Amb l'empat es va marxar al descans.

A la represa, partit mogut en molts sentits. Els locals es van quedar amb un home menys per l'expulsió de Bedmar als 64'. Els groc i negres van buscar la victòria i aquesta es va consumar a un quart d'hora per acabar, quan Palanco aconseguia fer el 1-2. El resultat ja no es va moure. Abans d'acabar, a un minut pel final el Sant Adrià es va quedar amb nou jugadors per una segona expulsió.