un partit d'aquesta temporada.

Golejada del CE Mataró per seguir creient

Els groc i negres s'imposen 0-7 al Piferrer i arriben amb opcions a les dues últimes jornades.

El CE Mataró segueix creient. Després de les dues ensopegades de les dues últimes jornades, els d'Alberto Aybar van sortir davant el Piferrer de Barcelona amb ganes de sumar tres punts i mantenir el pols als dos primers. Els groc i negres no depenen d'ells mateixos per aconseguir l'ascens o la promoció d'ascens, i per tant han de guanyar els dos partits que queden i esperar que Guineueta, líder amb sis punts més, o Argentona, segon amb tres punts i el gol-avarage guanyat, ensopeguin.

Els mataronins van trepitjar el Piferrer en un partit que no va tenir gaire història. Als deu minuts els gols de Pedro i de Bargalló ja encarrilaven el matx. Encara a la primera part hi hauria temps per un segon de Pedro amb el que es va arribar al descans. El partit estava ja sentenciat per la diferència futbolística entre els dos conjunts.

A la represa, Youseff marcava al poc de començar i deixava l'enfrontament sense cap opció. Bargalló va ser el següent a sumar-se a la festa amb la maneta, però encara hi hauria temps per a dues dianes més. Pedro va aconseguir el seu hat-trick amb el 0-6 i abans d'acabar, Marcel anotava el setè i definitiu gol.