-
-

El Cirera supera un rival directe

Els mataronins golegen 0-3 el Can Pi.

La UD Cirera està cada vegada més a prop de confirmar una permanència per la que lluita cada dia. Els mataronins visitaven el Can Pi, un rival directe en la zona baixa. Els grocs van ser molt superiors, van fer un partit complert durant noranta minuts i guanyen per 0-3. La nota negativa, la lesió de Peque en un colze.

El partit va començar molt bé pels interessos dels mataronins, que al minut 12 es van avançar amb un gol d'Aleix de penal comès sobre Othmann. Els mataronins van poder fer el segon en un remat d'Izar que va anar al travesser. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, el partit va acabar sentenciat als vint minuts quan una bona jugada d'Albert per la banda la va culminar Joel per anotar el segon gol dels mataronins. A tres minuts per acabar, Carlitos de xut creuat anotava el tercer gol del conjunt de la capital del Maresme.

En la darrera jugada del partit, Peque es va lesionar al colze i va haver de venir l'ambulància per emportar-se'l i fer-li diverses proves.