-
-

El Cirera cau derrotat davant el Besós Barón de Viver

Els mataronins acaben 2-1 i segueixen en zona baixa.

La UD Cirera no va poder encadenar una segona victòria consecutiva que li hauria permès escalar força posicions a la Segona Catalana. Els grocs visitaven el Besós Barón de Viver, un rival situat a la part alta de la classificació, i tot i competir al Municipal Trinitat Vella van acabar claudicant. Tot i que la posició a la taula és delicada, des del darrer lloc fins l'onzè hi ha molts pocs punts de distància i un sol triomf pot canviar moltes posicions.

La primera part del matx va estar marcada per la igualtat i les poques ocasions de part dels dos equips. El més destacat va ser un remat d'Aleix que va marxar fregant el pal.

La segona part va ser més entretinguda, amb el Cirera acostant-se molt més a la porteria dels barcelonins. Així va arribar el 0-1. Una bona centrada de Said la va rematar Joel per marcar el primer gol. Roger primer i Aleix després van poder fer el segon, però van fallar per poc. I va arribar la reacció dels locals. En tres minuts can capgirar el marcador, del 71 al 73 amb gols de Max i Ahmed. Els grocs van buscar l'empat però aquest ja no va arribar.