unnamed
unnamed

El Cirera perd amb la mínima davant el Premià de Mar

Els grocs, víctimes d'un mal temps que va deslluir el partit.

La UD Cirera no va poder sumar tres punts més en l'inici de la segona volta davant el Premià de Mar. Els mataronins tenien un partit complicat a casa pel seu rival i per les condicions meteorològiques, que van deslluir el partit per culpa del fort vent i la pluja que hi havia per tota la ciutat. Al final, els mataronins van acabar perdent per 0-1.

El partit va començar amb una jugada claríssima pel Premià, que va enviar la pilota al pal quan semblava que seria gol clar. Des d'aquell moment el matx es va travar i cap dels dos equips va tenir grans ocasions, tret d'una centrada de Carlitos que Othman no va rematar per molt poc. Per la seva banda, el Premià ho va provar en una aproximació per banda esquerra que va acabar amb gran aturada de Compte.

A la represa, més del mateix. Poca activitat dins de les àrees fins que a set minuts pel final, una falta lateral dels premianencs la va desviar la barrera de tal manera que va despistar el porter cirerenc i va suposar el 0-1, resultat que seria definitiu.