-
-

El Cirera perd amb el cuer

Els grocs són dos punts per sobre del 14è i quatre sobre del descens.

La UD Cirera va ensopegar en la seva visita al Carmelo, últim classificat de la Segona Catalana. Els grocs podien haver sumat tres punts importants per seguir mirant cap amunt, i més en una joranda on els principals equips que tenen per sobre havien perdut, però van acabar claudicant per 2-1 en un resultat que complica la vida més del compte: dos punts per sobre del 14è, un Martinenc B que va empatar, i quatre per sobre de la zona de descens directe.

El partit va tenir una primera part on no va haver-hi ocasions clares per part de cap dels dos equips, fins que en el 41' un penal protestat pels jugadors del Cirera en entendre que no era va servir perquè els locals fessin el 1-0.

A la represa el matx va tenir més ritme i els d'Antonio González van sortir a per totes. Fruit d'això, un penal sobre Othman va servir perquè Aleix anotés el seu setzè gol de la temporada i aconseguís posar l'empat. En aquests deu minuts els grocs van anar a per la victòria, però en una jugada desafortunada en el 89', el davanter del Carmelo es va plantar sol davant de Compte i va anotar el 2-1 final.