-
-

El Cirera empata a casa amb el Martinenc B

Els mataronins acaben 2-2 un repartiment de punts just.

La UD Cirera no va poder sumar tres punts més en el partit disputat diumenge al matí al Municipal de Cirera. Els grocs rebien la visita del Martinenc B, un conjunt també necessitat de sumar que va venir a donar la campanada a Mataró. I gairebé ho aconsegueix, tot i que finalment els locals van rescatar un punt en un repartiment de punts que es pot considerar just tenint en compte el que es va veure sobre el terreny de joc.

La primera part va estar en mans del Cirera fins el minut 40. Ocasions de gols i el 1-0 d'Aleix després de recollir un rebuig del porter a xut de Said feien justícia. Però en el 43' el Martinenc B va empatar en una de les poques opcions que tenien i, acte seguit, abans del descans, arribava el 1-2 amb el que es va arribar al descans.

A la represa, el Cirera va sortir a per totes amb més cor que cap. No es van veure ocasions clares per cap equip i en el 77', un penal sobre Said el va transformar Aleix en el 2-2 definitiu.