L'inici de partit. Foto: @ce_mataro

El CE Mataró tira d'èpica per guanyar davant el Sarrià

Els mataronins superen 4-3 el seu rival en un partit sense descans.

El CE Mataró segueix sumant de tres en tres, tot i que aquest passat cap de setmana els de la capital del Maresme van haver de suar de valent davant un Sarrià que tot i ser de la part baixa de la classificació, ho va posar tot molt complicat. Els mataronins van haver de remuntar i van acabar demanant l'hora per aconseguir la cinquena victòria de la temporada.

El partit va tenir una primera part amb alternatives i amb un Sarrià que va venir a fer-la grossa al Municipal del Centenari. Els de Barcelona van tenir ocasions per desfer la igualada, davant un Mataró que va tenir el control de la pilota sense ser massa incisius en atac.

A la represa, tot va embogir. Kique, que junt amb Pedro tenen un inici de temporada espectacular, va fer l'1-0 després d'aprofitar una errada defensiva rival. Tres minuts va durar l'alegria fins que els visitants van empatar. Poc després, superat ja el primer quart d'hora, el Sarrià capgirava el marcador amb el seu segon gol. Els mataronins van intentar-ho amb ocasions clares fins que Isma, de cap, empatava el partit. A 15 minuts per acabar, Toni feia el 3-2 i consumava la remuntada. Encara hi havia molt en joc, i al 90 el mateix Isma feia un 4-2 que semblava definitiu. Semblava, perquè els visitants van fer el 4-3 al 92, però per sort ja no va haver-hi temps per a més.