Un partit del CE Mataró aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró supera el Llefià en l'estrena a casa

Els mataronins guanyen 2-0 i sumen dos de dos en aquest inici de lliga.

El CE Mataró ha començat molt fort la temporada de lliga, i diumenge va sumar el segon triomf en dues jornades, primer partit a casa. Després de la tradicional ofrena d'inici de temporada, amb especial record a les famílies de Rimblas, Gibert i Amil, l'equip va sortir a per totes davant un rival potent dins de la categoria, el Llefià. Els mataronins es van imposar 2-0 en un matx que es va decidir a la segona part.

El Centenari va veure un bon partit de futbol, amb un joc molt més fluïd que el de la temporada passada. Això, que ja s'havia deixat entreveure a pretemporada, no es va traduir en gols durant el primer temps. I no va ser per manca d'ocasions. Parri, de xut que va marxar per poc, va ser qui més es va acostar a la porteria d'un Llefià que també va tenir les seves ocasions.

A la represa, el partit es va posar de cara amb gol d'Uri Martínez després de recollir el rebot d'un penal fallat per Aitor Gonzàlez. Això va donar més tranquil·litat a l'equip, que no va poder tancar el matx fins a 12 minuts del final quan Kique Amador, en una contra, aprofitava la bona jugada de Pedro pel 2-0. Així es va arribar al final del matx.

• Jornada 2: resultats i classificació
  • Proper partit: El CE Mataró jugarà el diumenge 16 a les 17h a casa davant el Mollet

Futbol CE Mataró - Llefià. Foto: R.Gallofré