-
-

El CE Mataró supera el Llavaneres

Els mataronins guanyen per 2-1 i es mantenen segons.

El CE Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una victòria vital a casa davant el Llavaneres. Els mataronins necessitaven imposar-se als seus rivals i ho van fer en un matx molt igualat que permet mantenir el segon lloc i seguir el camí de la FE Grama, capdavanter del grup.

El partit dels mataronins es va posar de cara a la primera part. El Llavaneres va dominar els primers minuts i va tenir les millors opcions. Malgrat això, els groc i negres van aconseguir emportar-se el premi gros en els primers 45 minuts quan una bona jugada va acabar amb passada de la mort perquè Rodri marqués el 1-0 a plaer.

A la represa, els blanc i blaus van empatar gràcies a una pilota penjada al segon pal. Quedava molt de partit i encara hi havia opcions pels dos equipos. En una falta lateral, Aitor González va enviar una pilota perfecta perquè Bargalló, entrant també al segon pal, anotés el 2-1 que seria definitiu. L'equip segueix esperant que els de Santa Coloma punxin per recuperar el primer lloc.