Un partit d'aquesta temporada.

El CE Mataró suma una tercera victòria consecutiva

Els groc i negres guanyen 2-0 al Mollet i segueixen al capdavant.

El CE Mataró va aconseguir diumenge la tercera victòria de la temporada en tres jornades de lliga. Els de Raúl Monroy van imposar-se al CF Mollet per 2-0 en un partit on van dominar de principi a fi i van tenir moltes ocasions per golejar. D'aquesta manera, els mataornins són un dels tres equips que han guanyat tots els enfrontaments, juntament amb Turó Peira i Montcada.

Els groc i negres van avisar als 13 minuts amb un remat de Pedro que va marxar fora per poc. L'equip va ser clar dominador del joc i va tornar a avisar, aquest cop de xut llunyà que va obligar a l'estirada del porter vistiant. A tres minuts pel descans, tot es posava de cara amb la segona groga a un defensa visitant que deixava amb deu al Mollet. Malgrat això, els mataronins no van perforar la porteria i així es va arribar al descans.

A la represa, els mataronins van seguir pressionant i fins i tot van enviar una pilota al pal, obra de Kique. Dos minuts més tard, per fi, arribava l'1-0. Creus, amb un bon remat al segon pal, va anotar el primer gol. El matx ja feia baixada i després de més ocasions, un altre pal inclòs, Pedro va trobar porteria amb una gran definitició per aconseguir el 2-0 definitiu a deu minuts pel final.

• Jornada 3: Resultats i classificació
  • Proper partit: La quarta jornada de lliga serà al camp del Montcada el diumenge 23 a les 12h. Duel entre dos dels colíders de la categoria.

Futbol CE Mataró -Mollet. Foto: R.Gallofré