Celebració del primer gol. Foto: CE Mataró

El CE Mataró suma tres punts vitals davant un perseguidor

Els mataronins superen 2-1 al Llefià.

Després dels dos últims empats quedava una cosa clara: no es podia fallar. I menys davant un rival directe com el Llefià que després de cinc victòries seguides s'havia col·locat tercer i a tocar del CE Mataró. Però els d'Alberto Encinas van fer un partit molt seriós al Municipal del Centenari i van sumar una victòria vital davant un rival directe per 2-1.

El partit es va posar molt de cara pels interessos dels groc i negres amb el gol matiner de Sergio Urbano, que als set minuts va perforar la porteria dels badalonins. Deu minuts més tard, Aitor González feia el que no se li acostuma a veure: fallar un penal. Malgrat això, els mataronins van seguir dominant el matx i generant ocasions davant un rival que no es trobava gens còmode. Fruit d'això va arribar el segon gol, obra de Mario.

A la represa el Llefià va sortir a per totes i va començar a buscar amb més intensitat la porteria dels mataronins. Joel es va lluir amb una aturada de mèrit davant l'aproximació dels badalonins. Els minuts passaven i semblava que el Mataró ho tenia fet. Quan l'equip no podia frenar l'atac, era Joel qui aturava els intents del Llefià, com una falta directa a set minuts pel final. Al 88', però, els visitants van fer el 2-1. Tocava patir, però els tres punts no es van escapar.