Un instant del matx al Municipal del Centenari. Foto: CE Mataró

El CE Mataró s'emporta el derbi amb el Cirera

Un gol de Marcelo dóna tres punts als groc i negres.

El CE Mataró va començar diumenge l'any amb una victòria important davant el Cirera en el derbi mataroní de la Segona Catalana. Un partit especial per la sana rivalitat que hi ha entre els dos equips de major categoria a la capital del Maresme. Els groc i negres busquen mantenir la lluita per l'ascens i els grocs, obrir forat respecte el descens. Al final, triomf per la mínima dels locals per 1-0 gràcies a un gol matiner de Marcelo.

El matx no va tenir una primera part gaire lluïda, però als 5 minuts Marcelo va avançar els d'Alberto Encinas. El jugador local va rematar a plaer una centrada a ras de gespa des de dins de l'àrea i encarava el matx pels locals. Els grocs van tenir aproximacions sense acabar de trobar porteria, inclòs un xut des de mig del camp de Joel que va intentar sorprendre al porter local. Els groc i negres van poder fer el segon en un u contra u on Compte va estar molt segur. Amb una falta d'Aitor que va aturar el porter visitant es va arribar al descans.

A la represa els dos equips van buscar el gol. Primer els visitants amb un xut desviat, i després Aitor amb un xut que va marxar fregant la porteria groga. No es concretava cap dels atacs i es va entrar als últims deu minuts de partit. Allà Compte va aturar una nova arribada dels groc i negres. Quan semblava que el Cirera ja no podia fer res per la lesió de Carlos, que no podia seguir i els mataronins ja no tenien canvis, va arribar una de les ocasions més clares al 90: una vaselina de Joel que no va trobar porteria per molt poc. Al final, victòria groc i negra.

El CE Mataró empata al primer lloc amb la FE Grama amb 34 punts i el Cirera queda 14è, just per sobre del descens amb dos punts d'avantatge respecte la zona de perill.