Aitor, en una imatge d'arxiu.

El CE Mataró rescata un punt a Lloreda

Un gol de Marc Ariño a l'últim minut permet empatar a tres i mantenir l'equip invicte.

El CE Mataró va aconseguir rescatar un empat en el darrer minut de partit davant el Lloreda de Badalona. En un enfrontament boig, els groc i negres van anar sempre a remolc del conjunt local, fins que en el 89' Marc Ariño veia porteria per anotar l'empat a tres definitiu. La diana del davanter mataroní permet els d'Alberto Encinas mantenir-se invictes en aquest inici de temporada, tot i que de moment ja han cedit dos empats en quatre partits disputats.

El partit va estar marcat per un matiner gol de Lorenzo durant els primers instants que va posar coll amunt l'enfrontament pels d'Encinas. Els de la capital del Maresme, però, no es van donar per vençuts i un Aitor Gonzàlez en estat de gràcia va empatar als vint minuts. L'alegria duraria poc, ja que José Alberto marcaria quatre minuts després el 2-1 pels badalonins. En una primera part molt moguda, el mateix Aitor tornava a fer l'empat superada la mitja hora.

A la represa el matx va baixar en encert de cara a porteria, tot i que va tenir un final no apte per a cardíacs. Bernat Mesa posava per davant al Lloreda quan restaven deu minuts per acabar el partit. Semblava que el Mataró encaixaria la seva primera derrota, però Marc Ariño va aparèixer a un minut pel final per anotar el 3-3 definitiu.