-
-

El CE Mataró remunta i es col·loca segon

Els mataronins suen per tombar un rival amb deu homes.

El CE Mataró va aconseguir una victòria clau a casa davant el Canyelles. Els d'Alberto Aybar van superar el seu rival per 2-1 en un partit que van suar de valent tot i que el contrincant va jugar amb deu homes tota la segona part. Els de la capital del Maresme van imposar-se remuntant el gol dels visitants en contra i es col·loquen segons a la classificació.

El partit es va complicar a la primera part, quan Tomás feia el gol pel Canyelles als 10 minuts. Això va trastocar els plans dels mataronins, que no es trobaven còmodes malgrat jugar a casa. I això que el partit es va posar de cara quan en un marge de tres minuts, els visitants van veure com un dels seus jugadors acabava expulsat.

A la represa el Mataró va seguir picant pedra, i als vint minuts Aitor González va aconesguir empatar el matx en una bona jugada que va rematar in extremis. Encara quedava el més difícil, i al minut 76' va arribar la remuntada definitiva amb un gol de Palanco. Amb aquest resultat es va arribar al final del matx, sumant tres punts molt importants que deixen l'equip a sis punts de la Guineueta, que no falla.