Nova victòria dels mataronins. Foto: R.G.

El CE Mataró no s'atura i torna a guanyar

Els groc i negres superen 0-1 al Sant Andreu Atlètic.

El CE Mataró va aconseguir diumenge la novena victòria de la temporada en deu jornades, que li permet mantenir l'avantatge de cinc punts respecte el segon classificat, el Montcada. Els de Raúl Monroy van imposar-se al Sant Andreu Atlètic en un partit complicat que es va resoldre per la mínima: 0-1. L'equip es va desfer així d'un rival que venia de tres derrotes seguides però que va plantar cara.

Els mataronins van tenir diverses ocasions en el primer temps, però no trobaven porteria. Uri primer i Kique en dues ocasions van fregar el gol. Els groc i negres no van gaudir de massa aproximacions més fins la descans, davant un rival que tampoc va inquietar la porteria dels de la capital del Maresme.

A la represa, 20 minuts va tardar el Mataró en desfer la igualada. Va ser Kique després d'aprofitar-se del bon moviment d'Aitor González, que va sacar ràpida una falta i va agafar despreginvugs als rivals. El gol va donar tranquil·litat a un Mataró, que va dominar, va enviar una pilota al pal i va acabar guanyant davant un rival que els últims minuts va jugar amb deu homes per expulsió.