Un partit d'aquesta temporada. Foto: R. Gallofré.

El CE Mataró guanya un rival directe i torna a distanciar-se dels perseguidors

Els groc i negres van guanyar 2-0 el Turó Peira.

El CE Mataró va espantar qualsevol mena de dubte en el partit de diumenge. L'equip havia perdut la setmana anterior amb un rival directe i rebia el segon classificat aquest cap de setmana. Calia guanyar per no perdre el lideratge i demostrar que es vol pujar per la via ràpida. Dit i fet: els groc i negres van tombar 2-0 al Turó Peira i van aprofitar altres resultats per tornar a obrir forat de quatre punts entre ells i els perseguidors.

Els mataronins van avisar durant la primera part amb un parell d'ocasions i un xut al pal d'Aitor González. L'equip inclús va anotar un gol, però el van anul·lar per fora de joc. El resultat no es va moure fins a la segona part.

A la represa, cinc minuts va tardar Kique en fer el primer. Una bona jugada de Pedro va acabar amb assistència perquè l'atacant aconseguit batre per sobre el porter visitant. Els groc i negres es van fer amos i senyors del joc i van anar tenint aproximacions fins que a deu minuts pel final, Toni va anotar el segon i definitiu gol.