-
-

El CE Mataró guanya i li dedica el triomf a Josep Ribas

Els groc i negres acaben l'any en segona posició.

El CE Mataró va tancar l'any amb una victòria davant el Martinenc B per 2-4 que li permet acabar el 2016 en segona posició. Els dos equips de la ciutat es van ajudar mutuament guanyant rivals directes de l'altra i permetent que un segueixi a prop del líder i l'altre surti del descens. El triomf va ser molt especial, ja que els jugadors van dedicar-lo a Josep Ribas, el fotògraf que durant anys ha seguit l’actualitat de l’equip groc i negra i que va morir la setmana passada a l’edat de 74 anys.

El partit va començar força malament pels interessos dels mataronins, que es van trobar amb un gol de Roger al quart d’hora. El filial del Martinenc està necessitat de punts per sortir de la zona perillosa i va buscar la victòria des del primer minut. Abans del descans, però, Aitor Gonzàlez va empatar el matx. El mateix Roger, però, feia el 2-1 en el 45’.

Però a Mataró ja se sap que quan Aitor marca, l’equip suma punts. I això no podia ser diferent a Barcelona. El mateix jugador, al 63’, va tornar a empatar el partit pel seu equip, i un minut després Marcelo capgirava el marcador amb el 2-3. El partit es posava de cara, els groc i negres van saber gestionar els últims minuts i Marcos Sanmartín, a cinc pel final, va fer el 2-4 definitiu.