Imatge d'arxiu del CE Mataró.

El CE Mataró guanya a Valldoreix i segueix al capdavant

Els mataronins superen 1-3 al seu rival.

El CE Mataró es va imposar per 1-3 en la seva visita al Valldoreix, un partit inèdit la temporada passada i que va servir per sumar tres punts més en l'objectiu d'intentar ascendir a la Primera Catalana. Els de la capital del Maresme es mantenen líders amb quatre punts d'avantatge respecte el segon classificat i cinc respecte el tercer.

El partit es va encarrilar al la mitja hora gràcies a un gol d'Isma Aguilar, que va  suposava un cop important per un conjunt local que venia de guanyar la setmana anterior. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el Valldoreix va empatar abans dels deu minuts en una jugada que venia tot just després d'una pilota al pal dels mataronins. Els groc i negres van tornar a avisar amb un xut a la fusta i un gol anul·lat. seria a un quart d'hora del final quan Toni desfeia la igualada amb el 1-2. Abans d'acabar, Parcerisas anotava una tercera diana que sentenciava definitivament el matx.