Una imatge de la grada. Foto: cemataro.cat

El CE Mataró goleja i es manté líder

Els mataronins solucionen el partit davant el Llavaneres a la segona part.

El CE Mataró segueix en ratxa. Els d'Alberto Aybar van aconseguir el diumenge passat una nova victòria, aquest cop una golejada per 4-0 davant el Llavaneres. Els mataronins es mantenen líders gràcies a tres punts més i sobretot a una idea de joc que cada vegada s'està assimilant de millor manera.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades. La primera va ser equilibrada, amb un Mataró que dominava i que es va avançar als 20' amb un gol de Ricky però que no va saber sentenciar davant un Llavaneres que es mantenia viu. Finalment, es va marxar al descans amb un curt 1-0.

A la represa, els groc i negres van anar de cara a barraca. Sergio va anotar el segon als deu minuts, i poc després Bargalló va fer el tercer. El partit estava sentenciat davant un rival que baixava els braços definitivament i Rodri va anotar el 4-0 final per confirmar que sí, que el CE Mataró va a per totes.