-
-

El CE Mataró goleja i es col·loca líder

Els groc i negres superen 4-0 el Badia del Vallès.

El CE Mataró va aconseguir diumenge una victòria important perquè servia, ara sí, per escalar al primer lloc de la segona catalana. Fins ara els mataronins havien desaprofitat les jornades en les que es podrien haver posat primers, però davant els vallesans no van deixar espai al dubte i van aconseguir un triomf que els permet ser en zona d'ascens directe amb 39 punts, un més que la Fundaciói Esportiva Grama.

El partit va posar-se de cara ben entrat el primer temps. Després d'uns minuts de domini sense concrecions, els groc i negres van començar a trobar porteria amb més facilitat i Marcelo, a cinc minuts pel descans, va anotar el primer dels gols del matx.

A la represa tot es va encarrilar de manera molt més ràpida gràcies al 2-0 obra de Mario. El partit va sentenciar-lo el nouvingut Palanco, un clàssic del futbol mataroní territorial que va fitxar per l'equip procedent de la Mataronesa i que va fer el 3-0. El mateix davanter, dos minuts més tard, en el 64', anotava el 4-0 que servia per matar el partit i perquè el davanter sumés el seu tercer gol en tres jornades que porta a l'equip.