Un instant del partit. Foto: Pedro / CEM

El CE Mataró goleja al Can Pi

Els mataronins superen 0-8 el seu rival i es col·loquen líders provisionals.

El CE Mataró va aconseguir el cap de setmana passat un agolejada històrica per 0-8, un resultat que s'entén per diversos motius: a banda de la qualitat indiscutible de l'equip de l'Alberto Encinas, el Can Pi és cuer, està ja descendit i va saltar al camp amb deu homes. Els mataronins, però, van anar a per totes des del primer moment i van superar clarament el seu rival. La victòria permet col·locar l'equip com a líder provisional, ja que la Fundació Esportiva Grama no va disputar el seu partit.

El partit es va començar a encarrilar als 20 minuts amb el gol de Bargalló. Abans del descans, dues dianes més de Rodri i Sergio servien per posar el 0-3. Durant un bon tram de la segona part no es va moure el marcador més enllà d'un gol de Bustos de penal, animat això sí en el tram final: en deu minuts van caure els altres cinc gols. Rodri, Aitor, Ricky i Rodri de nou van sentenciar per la via ràpida.