-
-

El CE Mataró goleja 8-0 al Sant Andreu de la Barca

Els mataronins no van tenir problemes amb un nouvingut.

El CE Mataró no va tenir problemes per golejar de manera contundent el Sant Andreu de la Barca per 8-0. Els mataronins venien d'empatar la setmana passada davant el Fort Pienc, i van refer-se amb una gran victòria davant un rival nouvingut a la categoria que encara no ha puntuat en aquesta temporada. El partit no va tenir gaire història, ja que els mataronins guanyaven còmodament abans del descans. A la primera part, Aitor González als 15 minuts i Fiti (d'espectacular xut a l'escaire) i Isma al 28' i al 32' sentenciaven el matx. Encara hi hauria temps perquè Ricky, abans del descans, fes en una internada i de xut creuat dins de l'àrea el 4-0.

A la represa el festival golejador va seguir pels mateixos camins. Youseff va anotar el cinquè al quart d'hora, i al festival s'hi van afegir Bargalló, Rodri i Dani fins a deixar tancada la golejada amb el 8-0 definitiu.