'Selfie' de l'equip després de la primera victòria. Foto: @ce_mataro

El CE Mataró estrena la temporada amb una golejada

Els mataronins superen el Besós Baron de Viver per 1-6.

El CE Mataró va estrenar temporada amb una contundent golejada al camp del Besós Barón de Viver. Els mataronins, amb Raúl Monroy a la banqueta, van començar com van acabar el curs passat: guanyant de manera solvent, aquest cop per 1-6 davant un rival que es va avançar al marcador però que no va poder mantenir-se dempeus en una segona part espectacular dels de Monroy. L'equip és el primer líder de Segona Catalana.

El partit no va començar gens bé, ja que els de Barcelona van avançar-se al marcador als quatre minuts després d'una errada defensiva. Els mataronins van intentar-ho, inclòs una pilota al pal d'Aitor Gonzàlez, però es va arribar al descans amb el marcador en contra.

Al quart d'hora de la represa va arribar l'empat, obra de Kique amb un xut a l'escaire totalment imparable. Es reiniciava un matx que va canviar radicalment. Deu minuts després, Aitor Gonzàlez de falta sorprenia el porter per capgirar el marcador. Dos minuts més tard, el partit semblava ja encarrilat amb Kique, també de falta directa. El matx va agafar baixada i els mataronins van sentenciar en els darrers deu minuts amb tres gols de Pedro en només set minuts, del 81 al 88. I això que només en va jugar 18.

• Jornada 1: Resultats i classificació
  • Proper compromís: El CE Mataró juga a casa el proper 9 de setembre a les 17h davant el Llefià, un dels equips forts de la passada temporada que en la primrea jornada va empatar a zero amb el Sant Andreu Atlètic.