Una imatge de la grada. Foto: cemataro.cat

El CE Mataró, escaldat i sense lideratge

Els mataronins cauen clarament a casa amb un rival directe, el Districte 030.

El CE Mataró va rebre un sever correctiu a casa davant el Districte 030, el filial del Sant Andreu. Els mataronins no van tenir la seva millor tarda amb un rival directe davant el qual van perdre el lideratge. Feia molt que no es perdia a casa (només una derrota la temporada passada), però aquest cop l'equip d'Alberto Aybar es va veure superat pel seu rival, que guanyava 0-3 fins el gol de l'honor de Palanco. Els mataronins ara cauen al tercer lloc amb 21 punts, tres menys que el propi Districte 030 i l'Europa B.

El partit es va posar coll amunt ja a la primera part, quan els visitants van avançar-se als 7 minuts. Al quart d'hora, Dani Aznar aconseguia el segon gol dels visitants i deixava el partit encarrilat per un equip que encara tindria temps, abans de la mitja hora, de fer el tercer gol. 0-3 en mitja hora. No va haver-hi reacció mataronina i es va marxar al descans amb molt per fer.

A la represa els mataronins no van poder retallar diferències. Aybar va moure banqueta amb tres canvis de cop (Ricky, Palanco i Mustapha van entrar al terreny de joc) però la reacció no va arribar, tampoc amb dos canvis més a 15' pel final. En el 82', Palanco va aconseguir marcar l'1-3, però ja no hi hauria temps per a més. A tres minuts per acabar Bargalló va veure la vermella, deixant l'equip amb deu i ja sense opcions d'esgarrapar encara que fos un empat.