Un partit d'aquesta temporada Foto: Jennifer C.

El CE Mataró escala fins el segon lloc

Els groc i negres van superar el Parc per 3-1.

El CE Mataró no va fallar en un partit inèdit en la seva història, jugar davant el Parc. Aquest rival, desconegut pels mataronins, es troba a la zona baixa de la classificació i els d'Alberto Aybar, malgrat les baixes (no tenien cap dels dos porters disponibles), van aconseguir guanyar per 3-1. El resultat permet a l'equip escalar fins el segon lloc en solitari, ja que el Districte 030 va perdre. El líder segueix sis punts per sobre.

Els mataronins van avançar-se als 24 minuts gràcies a un gol de Kiku. Abans del descans, Youseff va aconseguir fer el 2-0. Això encarrilava el matx. A la represa, el partit va seguir sota constrol totalment i Bargalló a un quart d'hora pel final va aconseguir fer el 3-0 que deixava sentenciat el matx. Minuts més tard el Parc faria el 3-1, però ja no hi hauria temps per a més.