DnxU WwXoAUc fp

El CE Mataró encadena una nova victòria i es col·loca líder en solitari

L'equip ho ha guanyat tot en aquest primer mes de competició.

El CE Mataró segueix amb un primer tram de temporada espectacular. El conjunt groc i negre va aconseguir a Montcada la quarta victòria consecutiva en quatre partits, sent així l'únic equip que ho ha guanyat tot en aquest primer mes de competició i col·locant-se líder en solitari amb 12 punts. Els mataronins van golejar per 1-4 un rival amb el que empataven al primer lloc i que ara deixen enrere.

El partit va començar amb els dos equips tenint ocasions per desfer la igualada, però va ser Kique en una jugada d'estratègia qui va aconseguir el 0-1 als 22 minuts. Abans del descans, Aitor va aconseguir superar el porter local amb un xut al seu pal que va servir per marxar al descans 0-2.

A la represa, el partit va acabar sentenciat amb el 0-3 de Pedro, que va tardar menys d'un minut en desmuntar qualsevol cosa que els locals haguessin preparat al descans. El mateix jugador, que es troba en estat de gràcia, va anotar el 0-4 al 51'. El partit ja no va tenir més història i tot i el gol del Montcada, el resultat ja no va perillar. Finalment, 1-4 i victòria de molt de prestigi.