Una imatge d'arxiu del CE Mataró.

El CE Mataró empata i no aprofita l'ensopegada del líder

Els groc i negres acaben 2-2 amb el cinquè classificat.

El CE Mataró no va poder sumar un triomf que els hauria permès escalar al primer lloc de la Segona Catalana, empatats a punts amb un FE Grama que va empatar el seu partit. Els groc i negres no van passar del 2-2 amb el Besós Baron de Viver, cinquè classificat, i es mantenen segons a dos punts del líder després d'arrencar el primer partit de la segona volta.

El partit es va posar molt de cara pels d'Alberto Encinas, que als 7 minuts ja guanyaven gràcies a un gol de Marcelo. L'alegria es va veure truncada a la mitja hora de joc amb l'empat dels locals. El marcador ja on es va moure més fins al descans.

A la represa, els papers es van intercanviar. Coll, del conjunt barceloní, va avançar el seu equip superats els vint minuts de la segona part. Els groc i negres no van estar de sort per empatar el matx fins que a dos minuts per acabar, Bargalló rescatava un punt que els manté a dos del líder.