Un instant del partit. Foto: @ce_mataro

El CE Mataró empata amb el Sant Pol

Els mataronins rescaten un punt en un final de bojos.

El CE Mataró va empatar per segona setmana consecutiva, aquest cop per 2-2 amb el Sant Pol, sisè classificat. Aquest resultat en un dels duels maresmencs de la categoria manté els groc i negres com a líders amb 21 punts, els mateixos que Europa B, Guineueta i Districte 030. Els quatre equips es troben empatats al capdavant del grup 2 de Segona Catalana després de 10 jornades.

Els groc i negres tenien una bona oportunitat per obrir forat respecte els perseguidors, però com va passar la setmana anterior amb un rival directe com l'Euorpa B, no es va poder passar de l'empat, aquest cop amb el Sant Pol. I això que els mataronins van arrencar el partit amb una matinera diana de Rodrials tres minuts que encarrilava el matx. L'alegria, però, no seria eterna i passats els 20 minuts de joc, Sauleda empatava pels visitants. El matx va seguir equilibrat i amb ocasions als dos costats a la represa, fins que es va viure un tram final de bojos. Gras marcava a dos minuts per acabar, i això deixava contra les cordes el CE Mataró que es veia amb una derrota a casa dolorosa. Però Sergio López, ja en temps de descompte, va empatar per rescatar un punt pels groc i negres.