Imatge d'arxiu del CE Mataró.

El CE Mataró empata amb el Carmelo i acaba la primera volta segon

Els mataronins no passen de l'empat 1-1 amb el cuer

El CE Mataró va perdre dos punts inesperats amb el cuer de la categoria, un Carmelo que només havia sumat 7 punts en tota la primera volta fins el moment. Els groc i negres, que volien guanyar per mantenir el pols al primer lloc amb la FE Grama, van acabar 1-1 i tanquen la primera volta del campionat en segona posició a dos punts del líder.

Els groc i negres es van trobar amb un rival que va sortir a mossegar des del primer moment, conscients com són que es troben en una situació molt delicada i que han de sumar tots els punts possibles com a locals. El Carmelo va avisar amb pilotades llargues i una intensitat important que es va traduir en el 1-0 al principi de la segona part. El matx es posava molt coll amunt pels mataronins, que veien com s'escapaven tres punts importants. A cinc minuts per acabar, Sergio Palanco, ex de la Mataronesa,  empatava de penal -li havien fet a ell mateix- i s'estrenava com a golejador després de debutar la setmana passada en el derbi.