Una imatge del partit. Foto: Sergio / CE Mataró

El CE Mataró empata a Sant Pol i s'allunya del primer lloc

Els mataronins acaben 2-2 en el duel maresmenc.

El CE Mataró no va poder passar de l'empat amb el Sant Pol en un dels duels maresmencs de la Segona Catalana. Els mataronins visitaven el municipal de Sot Bagueny amb la necessitat de guanyar per impedir que la FE Grama s'escapés en el marcador, però aquest resultat impedeix acostar-se al primer lloc que dóna dret a l'ascens directe. El Llefià no va guanyar i per això els mataronins mantenen el segon lloc, però la Guineueta s'acosta a només un punt.

Durant la primera part el matx va estar marcat per la igualtat entre dos conjunts que no disputen els mateixos objectius però que es trobaven equilibrats sobre el terreny de joc. Seria a la segona part quan el matx es començaria a animar. Primer amb el gol de Sergio pels locals als cinc minuts de la represa. Sergio López empatava un quart d'hora més tard, i tot semblava encarrilar-se quan Sergio Palanco anotava el 1-2 de penal. Però Balcells, a cinc minuts per acabar, anotava el 2-2 que seria ja definitiu.

La lliga es complica ja que el líder suma 54 punts, quatre més que els groc i negres. Tot i això, encara queden set jornades i molts punts per disputar-se.