Un partit del CE Mataró aquesta temporada.

El CE Mataró deixa escapar dos punts a casa

La setmana vinent, partit decisiu amb l'Argentona.

El CE Mataró no va poder superar el Besós Baron de Viver i va acabar 1-1 en el partit de diumenge passat. El resultat fa que l'equip doni un pas enrere en la seva persecució del primer classificat, una Guineueta que el cap de setmana va tornar al camí del triomf i que ara es col·loca tres punts per sobre dels d'Alberto Aybar. La vista està posada ara en l'Argentona, rival de la setmana vinent i equip amb qui separen només tres punts. Un triomf deixaria els argentonins fora de la lluita, però una derrota complicaria les aspiracions groc i negres.

El partit va estar dominat pels mataronins, que no van trobar porteria fins a la segona part amb un gol de Ricky superat el quart d'hora de la represa. Els de la capital del Maresme, que havien tingut més possessió tot i que tampoc grans ocasions, es van veure sorpresos pels visitants, que a un quart d'hora pel final en una jugada aïllada i de les poques que van trenar, empataven. Els locals van buscar el segon gol de la victòria, però aquest no va arribar i el resultat ja no es va moure.

El partit del proper 28 d'abril a les 17h entre Argentona i CE Mataró serà clau no només per perseguir al primer, sinó per la lluita pel segon lloc que dóna dret a jugar el play-off d'ascens.