Quan hi ha victòria important, hi ha selfie d'un equip unit.

El CE Mataró deixa enrere un perseguidor

Els groc i negres golegen 1-4 al Sant Adrià amb un hat trick de Palanco.

El CE Mataró va superar amb nota el partit més complicat dels que li resten per acabar la temporada. Els groc i negres eren conscients que no podien fallar davant un dels perseguidors, el Sant Adrià, i van superar-los per un contundent 1-4 que va tenir com a protagonista a Palanco, que va anotar tres dels quatre gols mataronins. L'equip segueix la persecució a la FE Grama, que va guanyar al Cirera i es manté líder.

El partit va ser molt mogut durant la primera part, quan la llei del davanter mataroní Sergio Palanco es va imposar per damunt de la resta. El davanter va anotar el primer gol de penal als 10 minuts, i superada la mitja hora va encarrilar el partit amb el seu segon a passada d'Aitor. Tres minuts més tard, el mateix atacant signava el seu hat trick amb un 0-3 que semblava sentenciar el matx. Els adrianencs, però, van retallar abans del descans i deixaven el matx obert (1-3).

Els groc i negres van sortir conscienciats que no es podia escapar la victòria. Al quart d'hora, Óscar va fer el quart gol i va deixar desactivada qualsevol remuntada d'un Sant Adrià que ja no va poder aixecar cap.