-
-

El CE Mataró comença l'any amb una derrota

Els groc i negres perden 3-1 amb el Masnou, un rival directe.

El CE Mataró va començar el 2018 amb una derrota en la primera jornada després de les vacances de Cap d'Any. Els mataronins visitaven un rival directe com el Masnou en el matx de diumenge passat, dia 7, i van acabar claudicant 3-1. Aquest resultat provoca diverses coses: els groc i negres cauen al quart lloc i es queden a tres punts del líder a l'espera del partit de l'Europa B, no jugat i que podria posar-se primer quatre punts per sobre dels d'Alberto Aybar. Per darrera, a més, el Masnou els empata a la classificació i l'Argentona es col·loca a dos punts.

El partit es va posar molt coll amunt en els primers compassos. Els locals van sorprendre els mataronins i als dos minuts ja guanyaven 1-0. Els groc i negres, però, no van baixar els braços i van empatar el partit als 13 minuts gràcies a una bona rematada de Kiku en un córner. El partit tornava a equilibrar forces, però els masnovins es posaven per davant amb el 2-1 just abans del descans.

A la represa els groc i negres van buscar l'empat, però no van tenir sort, i tot es va complicar de manera definitiva quan en el minut 63 els locals van anotar el 3-1. Els mataronins ja no van tenir opcions tot i que els jugadors de refresc -Bargalló i Ricky- ho van intentar. Finalment, derrota per començar l'any.