-
-

El CE Mataró arriba amb opcions d'ascens a la darrera jornada

Els groc i negres guanyen per la mínima al Masnou i aprofiten l'ensopegada de l'Argentona.

El CE Mataró encara té opcions de promoció d'ascens. Els mataronins depenien d'una errada dels primers classificats, i es va donar. La Guineueta va guanyar i es va proclamar campió de Segona Catalana; per la seva banda, l'Argentona va empatar a casa i vaobrir una escletxa pel Mataró que els d'Alberto Aybar van aprofitar amb un triomf per 1-0. A la darrera jornada els groc i negres juguen amb la Fundació Hermes, en zona de descens, i els argentonins visiten el Sarrià, un equip dur a domicili.

El partit va començar amb domini dels mataronins, que després de dos empats necessitaven retrobar-se amb la victòria, no només per mantenir viva la flama de l'ascens -l'Argentona havia empatat el seu partit- sinó també per moral de cara al darrer enfrontament. Els groc i negres van avisar primer i abans del descans Peque aconseguia fer l'1-0 amb el que s'arribava al descans.

A la represa, els mataronins van poder sentenciar el matx gràcies a Aitor Gonzàlez, que ho va provar de lluny però no es va trobar amb el gol. Isma i Kiku també van tenir ocasions per fer el segon, però el marcador no es movia. Finalment, l'equip va mantenir el triomf per la mínima i ara es col·loca a un punt de l'Argentona a una sola jornada pel final.