El CE Mataró ja sap que haurà de pagar més de 45.000 euros a l'expropietari de l'entitat, Paco Gonzalo, després que l'Audiència Provincial de Barcelona rafitiqués la sentència del jutjat de Mataró que així ho especificava. També tindrà el compromís de pagar la quota acordada fins arribar al 2025, data de la finalització del contracte signat en el seu moment. Aquesta és la cronologia dels fets que van succeir-se a partir de l'adéu de Lluís Sardà, aquell estrambòtic president que volia muntar un reality al CE Mataró i que va desaparèixer del mapa en veure que això no era possible.

Juliol de 2011. Lluís Sardà, que havia arribat com a president del CE Mataró perquè volia fer un concurs televisiu, abandona l’entitat després de sis mesos sense donar senyals de vida.

Juliol de 2011. Jordi Pi, Marcial Serrano i Gerard Floriach agafen les regnes de l’entitat perquè es mantingui la base del CE Mataró i es plantegen mantenir un primer equip totalment amateur que competirà a Segona Catalana.

Finals de 2011. Jordi Pi i Marcial Serrano arriben a un acord amb Paco Gonzalo per poder fer servir colors, escut i categories del club a canvi d'una quota mensual.

Març de 2012. Pi i Serrano signen el contracte mercantil a raó de 1.200 euros al mes amb Oslo SL, empresa relacionada amb Paco Gonzalo, ex-president de l'entitat, fins al 2025 a canvi de coordinar l’entitat. L'empresa cedeix els drets federatius a canvi. En aquests 1.200 euros una part es basa en retornar inversions que Gonzalo va aportar perquè el club tornés a arrencar.

Abril de 2012. Albert Gibert és nomenat president de l’entitat i el club subroga les obligacions contractuals de Pi i Serrano, que formen part de l’organigrama del club.

1 de juliol de 2012. El CE Mataró es refunda com a CE Mataró-Escola de Futbol. Mantenen categories, colors i escut gràcies a l’acord amb els propietaris de l’antiga SAE (Oslo SL) i la llum verda de la Federació Catalana de Futbol que dóna com a vàlid aquest acord.

Novembre de 2012. Els socis aproven en assemblea general ordinària pagar aquest acord als ex-propietaris.

Juny de 2013. El club anuncia que no renovarà el contracte de Jordi Pi i Marcial, que són els signants del contracte mercantil amb l'empresa de l'expresident. Malgrat això, segueixen pagant la quota arran de la subrogació del contracte.

Finals de 2013. El president Albert Gibert mort de manera sobtada.

12 de gener de 2014. Fran Seijo es fa càrrec de la presidència del CE Mataró.

Febrer de 2014. El CE Mataró deixa de pagar a Oslo SL en entendre que el contracte és fraudulent i que està ple d'irregularitats.

11 d’abril de 2014. El club porta a assemblea extraordinària de socis els motius pels quals s'ha deixat de pagar als expropietaris. Se cita de nou suposades irregularitats.

Juny de 2014. Les dues parts, enfrontades, no arriben a cap acord i hi ha encreuament de declaracions dures a dues bandes. Paco Gonzalo, en veure que no li pagaran més, reclama les categories a la Federació Catalana de Futbol.

16 d’octubre de 2014. Gonzalo acudeix a la justícia ordinària per reclamar el pagament dels mesos endarrerits, ja que la FCF es declara no competent per decidir sobre aquest cas.

5 de setembre de 2016. El jutjat de primera instància de Mataró dóna la raó a Gonzalo. El contracte és vàlid i se li han de pagar els 6.000 euros que demanda i tots els mesos posteriors que no s’hagin pagat. El CE Mataró recorre la sentència. La sentència especifica que els condemnats són els signants del contracte -Pi i Serrano- però també el club que havia subrogat les obligacions.

5 de setembre de 2016. Jordi Pi i Marcial Serrano també són condemnats, però per una part mostren satisfacció perquè en el seu moment se’ls va titllar d’aprofitats i mentiders i ells sempre havien defensat que van signar el contracte per mantenir viu el club.

13 de novembre de 2017. L’audiència provincial de Barcelona desestima el recurs del CE Mataró i confirma la sentència inicial. Els condemnats hauran de pagar 46.500 euros i seguir pagant els 1.200 euros mensuals fins a 2025.