Un moment del partit de diumenge. Foto: Jennifer C.

El CE Mataró acaba l'any amb una victòria important

L'equip retalla distància respecte el líder, que va perdre.

El CE Mataró acaba l'any amb una victòria important davant el Piferrer Atlètic, un equip que mai havia vistat el camp del conjunt groc i negre. El partit, mogut i amb un 4-2 de resutlat final, va servir per sumar tres punts vitals per acostar-se al líder, un Europa B que va ensopegar a casa seva. Els groc i negres començaran el 2018 amb les opcions d'ascens intactes.

El partit amb el Piferrer va ser esbojarrat i ple de gols. Es va avançar el conjunt visitant en un gol molt matiner als quatre minuts, però la reacció mataronina no va tardar en arribar: Youseff va empatar abans dels 20 minuts i a la mtija hora els groc i negres guanyaven amb un gol de Rodri. Poc després, Bargalló ampliava distàncies de penal. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el partit es va complicar amb el 3-2 dels visitants als dos minuts, però al quart d'hora Rodri sentenciava amb un quart gol que deixava sense opcions al rival. La mitja hora final va ser còmoda pels groc i negres, que van poder anotar algun gol més. Finalment, triomf que permet acostar-se al primer i marxar de vacances amb un bon sabor de boca.